Volvo L70G

Foto 1 van Volvo L70G
Foto 2 van Volvo L70G
Foto 3 van Volvo L70G
Foto 4 van Volvo L70G
Foto 5 van Volvo L70G
Foto 6 van Volvo L70G
Foto 7 van Volvo L70G
Foto 8 van Volvo L70G
Foto 9 van Volvo L70G
Foto 10 van Volvo L70G
Foto 11 van Volvo L70G
Foto 12 van Volvo L70G
1/12

15.871 uur

2012

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Roossink TC B.V.

Voltastraat 33
7006 RT Doetinchem

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVolvo
ModelL70G
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren15.871 uur
BrandstofDiesel
KleurGeel

Omschrijving

Ontdek deze krachtige en duurzame graafmachine: de Volvo L70G. Dankzij de talrijke handige opties onderscheidt deze machine zich van andere modellen. Hiermee wordt het werken in de bouw of op andere industriële sites een fluitje van een cent.

Met het automatische smeersysteem vereenvoudig je het onderhoud van de machine. Je bespaart tijd en verlengt de levensduur van je uitrusting. Handig, toch?

De Volvo snelwissel zorgt voor maximale flexibiliteit tijdens je werkzaamheden. Wissel eenvoudig en snel tussen verschillende aanbouwdelen zonder de cabine te verlaten.

Een overdruk-systeem is eveneens aanwezig, wat de stofconcentratie aanzienlijk verlaagt. Dit draagt bij aan een gezondere en veiligere werkomgeving. De volledige werkdag besteden in deze machine is geen punt van zorg meer.

Extra functies zijn inbegrepen om je werkervaring nog verder te verbeteren. De achteruitrijcamera bijvoorbeeld, verhoogt de veiligheid op de werkplek door je zicht te vergroten en ongevallen te vermijden.

De Volvo L70G zorgt voor hogere efficiëntie, kostenbesparing, en een verbeterde werkervaring. Ben je van plan jouw werk naar een hoger niveau te tillen? Dan is dit precies de machine die je zoekt. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Vergelijkbare machines