Hangcha CPDS15-XD2-I

Foto 1 van Hangcha CPDS15-XD2-I
Foto 2 van Hangcha CPDS15-XD2-I
1/2

0

2023

Elektrisch

Duurzaam

Lease vanaf

€ 314/mnd
Aanschafwaarde € 23.478

Liftlease

Deventerweg 9a, 3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
ModelCPDS15-XD2-I
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een elektrische vorkheftruck die kracht en veelzijdigheid combineert? Ontdek nu de Hangcha CPDS15-XD2-I, een model dat naadloos past in het drukste werkomgeving. De heftruck heeft een indrukwekkend hefvermogen van 5500 kg en kan lasten tot 4500 mm hoog tillen. Daarmee is dit toestel perfect geschikt voor al je zware laadbehoeften.

De Hangcha CPDS15-XD2-I is uitgerust met diverse functies zoals een triplex freelift mast en een 3e ventiel. Dat zorgt voor uitstekende prestaties in alle omstandigheden. Voor veiligheid op de werkplek is de heftruck uitgerust met LED-verlichting, blue spot en een achteruitrijzoemer. Een extra kenmerk is de cascade hook-on sideshift, die zorgt voor extra flexibiliteit en efficiëntie bij het hanteren van lasten.

Maar daar stopt het niet. Deze vorkheftruck loopt immers op een duurzame lithium accu, waardoor je minder tijd kwijt bent aan opladen en meer tijd hebt om te werken.

De Hangcha CPDS15-XD2-I is zowel beschikbaar voor verhuur als verkoop. Nieuwsgierig? Neem dan zeker contact met ons op via sales@liftlease.nl voor verdere informatie. Met deze krachtpatser til je je productiviteit naar een hoger niveau.

Specificaties

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter