Hangcha CPD25-XEY2-SI

Foto 1 van Hangcha CPD25-XEY2-SI
Foto 2 van Hangcha CPD25-XEY2-SI
1/2

0

2023

Elektrisch

Duurzaam

Lease vanaf

€ 359/mnd
Aanschafwaarde € 26.926

Liftlease

Deventerweg 9a, 3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
ModelCPD25-XEY2-SI
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ervaar de kracht van elektrisch tillen met de Hangcha CPD25-XEY2-SI vorkheftruck. Met een maximaal hefvermogen van 2500 kg en een hefhoogte van maar liefst 4800mm, wordt deze vorkheftruck jouw ideale partner om alle zware taken moeiteloos aan te pakken.

Deze machine is uitgerust met verschillende functies voor meer efficiëntie en comfort. Een triplex freelift mast garandeert flexibiliteit bij het tillen en dalen van je lading. Het 4e ventiel biedt extra hydraulische opties voor het bedienen van extra hulpstukken zoals bijvoorbeeld een klem of rotator.

Comfort is niet vergeten met deze Hangcha vorkheftruck. Een geveerde stoel zorgt voor een zachte zit en vermindert trillingen tijdens het rijden. Helemaal handig voor als je de machine voor langere tijd moet gebruiken.

Verder zorg je met de LED-verlichting en blue spot voor een goede zichtbaarheid, zowel in donkere opslagruimtes als buiten. De ingebouwde cascade sideshift maakt het mogelijk om de positie van de lading zijdelings te verstellen, waardoor je manoeuvreert met uiterste precisie.

Een bijkomend pluspunt is de lithium accu, die deze truck energiezuinig, milieubewust, en klaar voor continu gebruik maakt.

De Hangcha CPD25-XEY2-SI is zowel te koop als te huur, afhankelijk van jouw behoeften. Meer informatie nodig? Stuur een mail naar sales@liftlease.nl en kom alles te weten over de mogelijkheden van deze vorkheftruck.

Specificaties

As 1

PositieVoor
Soort bandSuper Elastic

As 2

PositieAchter
Soort bandSuper Elastic