Hangcha CPD35-XEY2-SI

Foto 1 van Hangcha CPD35-XEY2-SI
Foto 2 van Hangcha CPD35-XEY2-SI
1/2

0

2023

Elektrisch

Duurzaam

Lease vanaf

€ 400/mnd
Aanschafwaarde € 30.099

Liftlease

Deventerweg 9a, 3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
ModelCPD35-XEY2-SI
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Maak je magazijnwerkzaamheden gemakkelijker en efficiënter met deze sterke en betrouwbare elektrische heftruck van Hangcha. Het model heeft het type en model: CPD35-XEY2-SI, wat je kan verwachten van dit kwaliteitsmerk.

Met een indrukwekkend hefvermogen van 3500 kg kan het gewicht van de meeste pallets moeiteloos worden getild. Dit robuuste model heeft een hefhoogte van 4800 mm, waarmee je ook materialen op grotere hoogte gemakkelijk kunt bereiken.

Het is uitgerust met een aantal hoogwaardige voorzieningen zoals een triplex freelift mast, een 4e ventiel en een comfortabele geveerde stoel. De led-verlichting zorgt voor een heldere en energiezuinige verlichting, ideaal voor werkzaamheden bij weinig licht. Het heeft een blauwe spot en een Cascade sideshift, wat het manoeuvreren tussen smalle gangpaden een fluitje van een cent maakt.

De Hangcha CPD35-XEY2-SI draait op een krachtige lithium accu. Hierdoor is het een stuk milieuvriendelijker dan andere types en met de juiste zorg en onderhoud heeft de accu een lange levensduur.

Kort samengevat, deze Hangcha heftruck is ontworpen om aan hoge prestatievereisten te voldoen en biedt optimale veiligheids-, comfort- en productiviteitskenmerken.

Deze heftruck is niet alleen te koop, maar ook te huur. Voor meer informatie, neem gerust contact op met sales@liftlease.nl. Ze helpen je graag verder met de mogelijkheden van dit model en beantwoorden eventuele vragen die je nog hebt.

Specificaties

As 1

PositieVoor
Soort bandSuper Elastic

As 2

PositieAchter
Soort bandSuper Elastic