Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Vrachtwagen.

Volvo FH 16 650

Foto 1 van Volvo FH 16 650

459.679

2017

Niet meer beschikbaar

Beequip

Willemskade 18, 3016 DL Rotterdam

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVolvo
ModelFH 16 650
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Tellerstand459.679 kilometers

Omschrijving

Duik in de wereld van ongeëvenaarde kracht met deze Volvo FH 16 650 vrachtwagen. Dit voertuig biedt een combinatie van prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid die onmisbaar zijn voor jouw transportbehoeften.

Als je een vrachtwagen zoekt die zowel functioneel als comfortabel is, dan is dit hét voertuig voor jou. De Volvo FH 16 650 biedt een royaal bemeten cabine, zodat je je tijdens die lange ritten op je gemak voelt. Deze vrachtwagen is uitgerust met de modernste technologieën en ontworpen om het brandstofverbruik te minimaliseren en de rijprestaties te maximaliseren.

Betrouwbaarheid is het kenmerk van dit merk, en deze vrachtwagen is daarop geen uitzondering. Met zijn krachtige 650 pk motor is de Volvo FH 16 650 een werkpaard dat elk transportprobleem aankan. Zijn robuuste constructie en uitstekende onderhoudsregister betekenen dat je kunt vertrouwen op deze vrachtwagen, dag in dag uit.

Kortom, als je een voertuig zoekt dat zowel krachtig als betrouwbaar is en dat je helpt om je transportdoelen efficiënt te bereiken, dan is de Volvo FH 16 650 de vrachtwagen voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.