• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Case Vestrum

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCase
ModelVestrum
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Jij bent op zoek naar kracht, efficiëntie en comfort. Bekijk dan deze Case Vestrum tractor, een machine die klaar is om de tanden in elke klus te zetten.

Uitgerust met een 4-cilinder motor, biedt deze tractor een topsnelheid van 40 km/u, perfect om efficiënt van veld naar veld te bewegen. Je hoort het goed, tijd is immers geld. Het serienummer van deze machine is HLRVE12CPNLW12920.

Aan comfort is er geen gebrek in de Case Vestrum. De Grammer Dual Motion-stoel is met stof bekleed en heeft verwarmde kussens, passieve ventilatie en een draaibare hoofdsteun. En we hebben het niet alleen over de bestuurder, er is ook een passagiersstoel aan boord.

Ook het praktisch gebruiksgemak staat centraal. Zo zijn er buitenbedieningen voor de aftakas, achterhef en het ventiel. De geveerde vooras is van klasse 1.75, met een elektronisch differentieel en stuurhoeksensoren. De HD oliegekoelde remschijven zijn verstevigd.

Je trekt ook veilig de nacht in tack v de deluxe motorkapverlichting - denk aan 2 halogeen weglichten, 4 LED werklichten en 2 LED signature verlichting. Ook het lage dak is uitgerust met 8 LED werklichten, 4 voor en 4 achter. Bovendien is er een zwaailicht aanwezig.

De Case Vestrum is ISOBUS klasse 2 gecertificeerd, voorzien van ISO 11783 en 9-pins connector in de cabine. Daarnaast is het ICP paneel met fronthefmanagement en het AFS 700 scherm op de armleuning altijd binnen handbereik.

Voor meer informatie of de huidige locatie van deze machine, neem contact op met de vertegenwoordiger. Vertrouw op de Case Vestrum, een tractor die werk maakt van jouw werkdag.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen96 kw

As 1

PositieVoor
Merk en type480/65R28

As 2

PositieAchter
Merk en type600/65R38