• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Case Maxxum 150 CVX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCase
ModelMaxxum 150 CVX
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Bekijk deze indrukwekkende Case Maxxum 150 CVX tractor, voorzien van alle gemakken om uw werk soepel en efficiënt uit te voeren. Met zijn 6 cilinders en een topsnelheid van 50 km/u is deze krachtpatser bereid om met elke taak aan de slag te gaan.

Deze tractor laat u niet in de steek met zijn ruime brandstoftank van 263 liter en een aanvullende AD BLUE-tank van 31 liter. De dynamische voorspatbord van 540 MM en volledig achterspatborden met verbredingen van 75 MM beschermen zonder in te leveren op beweeglijkheid. De elektro-hydraulische joystick met 3 knoppen verhoogt de gebruiksvriendelijkheid, terwijl de 7-pins aansluitingen zorgen voor gemakkelijke verlichtingsverbindingen. Diversiteit in functies is ook aanwezig, zoals de 150 A wisselstroomdynamo en de steekas 98'' met meerschijvenskoppeling differentieel en 4WD.

Comfort is niet genegeerd met een stoffen stoel met luchtvering, draaibare hoofdsteun en passieve ventilatie. Voor die donkere uren op de akker is er deluxe motorkapverlichting met halogeen en LED opties. Een hoog gemonteerde verlichting is ook aanwezig voor gebruik met voorlader of fronthef.

Richt uw aandacht op het hydraulische aanhangwagenremventiel en de compressie van de standaardlucht met luchtaansluitingen. De twee grote, elektrisch verstelbare en verwarmde spiegels met dodehoekspiegel draagt bij tot veiliger en gemakkelijker werken. Ten slotte bevat het een Bluetooth-radio met AUX en USB connectiviteit en high-performance speakers voor uw entertainment.

Dit model, met serienummer DBDMX150ENDH56591, biedt waar voor uw geld met zijn uitstekende prestaties en hoogwaardige extra's. Ga voor deze betrouwbare Case Maxxum 150 CVX - neem contact op met onze vertegenwoordiger voor de exacte locatie van de machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen107 kw

As 1

PositieVoor
Merk en type520/60R28 Michelin

As 2

PositieAchter
Merk en type650/60R38 Michelin