• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Steyr 6150 Profi CVT

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSteyr
Model6150 Profi CVT
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

De Steyr 6150 Profi CVT tractor biedt ongeëvenaarde prestaties, kracht en efficiëntie. Ontworpen voor het zware werk en uitgerust met een reeks geavanceerde functies, is deze tractor meer dan klaar om aan de verwachtingen te voldoen.

Deze machine is uitgerust met een topsnelheid van 50 km/u en heeft een uitstekend joysticksysteem met drie knoppen voor eenvoudige bediening. Geniet van het comfort van een dual action-stoel, bekleed met stof en voorzien van luchtvering, draaibare hoofdsteun en passieve ventilatie. De tractor biedt ook een luxe monitorsteun met USB-laadpoorten en een telefoonhouder.

De Steyr 6150 Profi CVT is uitgerust met diverse luxe functies zoals een Bluetooth-radio met AUX en USB-ingangen, high-performance speakers en een groot aantal werk- en weglichten. De machine heeft ook een airconditioningssysteem met automatische temperatuurregeling, een elektrisch verstelbare armleuning en een lederen stuurwiel.

De tractor heeft een brandstoftank van 263 liter en een ad blue-tank van 31 liter. De geïntegreerde fronthefinrichting en de CCLS hydraulische pomp van 150 L/Min dragen bij aan de robuuste prestaties van de machine.

En met de voorbereiding voor S-guide met quickturn adaptieve stuurcontrole, gedetailleerd kopakkermanagement op het S-Tech scherm & GPS oplossingen, en isobus klasse II, is de machine klaar voor elk type terrein of situatie.

Neem gerust contact met ons op voor de actuele locatie van deze machine. Wij zorgen voor alle pre-delivery inspecties, zodat je met vol vertrouwen aan je werk kunt beginnen. Ga vooruit met de Steyr 6150 Profi CVT, jouw partner voor veeleisende taken en uitdagingen.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen107 kw

As 1

PositieVoor
Merk en type540/65R28 HD Michelin verstelbare velgen

As 2

PositieAchter
Merk en type650/65R38 Michelin verstelbare velgen