• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Steyr 6230 CVT

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
1/18

7.400 uur

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSteyr
Model6230
TypeCVT
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren7.400 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige tractor voor je zwaarste klussen? Bekijk dan eens dit exemplaar: de Steyr CVT. Met deze tractor haal je een beest van een machine in huis, uitgerust met een robuuste motor met maar liefst 6 cilinders. Dus of je nu een zwaar ochtend op de akker hebt of de snelweg op moet, de Steyr CVT kan het allemaal aan met een topsnelheid van 50 km/u.

Deze tractor is voorzien van handige functies zoals 2 mid-mount ventielen en een fronthef met frontbediening. Daarnaast profiteer je hier ook van een dubbelwerkende ventieleaansluiting bij de fronthef en een AFS 700 scherm. De buitenbediening voor de hef, aftakas en de achterzijde van één ventiel maakt jouw klus een stuk makkelijker en efficiënter.

Interactie en controle over de functies van de Steyr CVT is eenvoudig te regelen met de ingebouwde joystick, speciaal ontworpen voor intuïtieve bediening van de ventielbesturing. Niet langer hoef je te worstelen met lastige bedieningspanelen - dankzij deze gebruiksvriendelijke interface wordt werk op het platteland een koud kunstje.

Houd er rekening mee dat de prijs die je ziet exclusief BTW is. Voor de exacte locatie van deze machine, neem contact op met onze teamleden. Je bent altijd welkom om de Steyr CVT in actie te zien voordat je deze aanschaft. Wij zorgen er graag voor dat je volledig tevreden bent met je investering. Investeer in de meest betrouwbare tractor op de markt, investeer in de Steyr CVT!

Specificaties

As 1

PositieVoor
Merk en type600/60R30 Michelin VF

As 2

PositieAchter
Merk en type710/60R42 Michelin VF