• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Monosem NG Plus

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMonosem
ModelNG Plus
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verhoog je productiviteit met een geavanceerde zaaimachine: de Monosem NG Plus. Deze machine zet de standaard als het gaat om precisie en betrouwbaarheid in de landbouwsector.

De Monosem NG Plus is hydraulisch aangedreven, wat zorgt voor vlotte en soepele werking, ongeacht de omstandigheden. De sectiecontrole op de machine zorgt voor nauwkeurige monitoring, zodat je altijd op de hoogte bent en zo nodig aanpassingen kunt maken.

Eén van de opvallende kenmerken van deze machine is de elektronisch aangedreven kunstmestbak. Nog beter: er zit ook een weeginrichting op deze kunstmestbak. Dit biedt je de mogelijkheid om de kunstmestafgifte nauwkeurig te bepalen en tegelijkertijd te bewaken. Precisie is de sleutel tot succes in het zaaien en dankzij deze functie kun je die leveren.

Daarnaast beschikt de Monosem NG plus over markeurs voor een betrouwbare en nauwkeurige zaaijob. Met deze functie is het mogelijk om uw zaaiwerkzaamheden gedetailleerd en gestructureerd uit te voeren.

Bovenal is de Monosem NG Plus een zeer complete machine, opmerkelijk netjes onderhouden en klaar om aan de slag te gaan op uw boerderij.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. Voor de exacte locatie van deze machine, neem contact op met een van onze vertegenwoordigers. Met de Monosem NG Plus krijg je een partner die je kan helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.