• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

McHale Fusion

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMcHale
ModelFusion
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Kijk eens naar deze McHale Fusion, een uitstekend presterende wikkelaar die jouw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau tilt. Voor een machine die bijna 8000 balen heeft verwerkt, bevindt ze zich in opmerkelijk goede staat.

Wat de McHale Fusion uniek maakt, is de toevoeging van handige functies zoals een side tip baalkantelaar en een windplaat met gewasrol. Deze functies maken balen makkelijker te hanteren, zelfs onder winderige omstandigheden. Daarnaast zal de auto-smering ervoor zorgen dat de machine soepel blijft werken en de levensduur ervan verlengt, zodat je geen zorgen hoeft te maken over regelmatig onderhoud.

Bovendien beschikt dit model over een LS Hydraulische rem en een gestuurde pick-up, waardoor de bediening veiliger en efficiënter is.

Deze machine is momenteel overcompleet en klaar voor een nieuwe eigenaar, die deze graag in de landbouwactiviteiten wil inzetten.

Neem contact op met onze vertegenwoordiger voor de actuele locatie van deze McHale Fusion. We kijken ernaar uit je te helpen deze keuze te maken. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW.