• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte Compact 14

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

396 uur

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vink Machinery

Bijsterhuizen 5018
6604LZ WIJCHEN

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelCompact 14
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren396 uur
KleurBlauw

Omschrijving

Bekijk eens deze goed onderhouden Haulotte Compact 14 schaarhoogwerker. Deze machine, perfect voor gebruik in de bouwsector, verkeert zowel optisch, technisch als algemeen in uitstekende staat. Met een imposante werkhoogte van maar liefst 13.8 meter en een hefvermogen van 350 kg is geen klus te groot.

Ondanks de kracht en het bereik dat deze hoogwerker biedt, heeft hij slechts 396 werkuren op de teller sinds het bouwjaar 2015. Daarnaast zijn de accu’s in 2019 vernieuwd waardoor de machine nog vele jaren betrouwbare service kan leveren.

De hoogwerker is ook voorzien van alle benodigde documenten voor een soepele overdracht. Leveringsvoorwaarden zijn EXW, wat betekent dat deze indrukwekkende machine op locatie bij Vink Machinery kan worden opgehaald.

Toch nog vragen over de Haulotte Compact 14? Het team van Vink Machinery staat klaar om alle vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Interesse in ruilopties? Ook dat is mogelijk bij Vink Machinery. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Vergelijkbare machines