• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ruthmann SA 26 Blue Hybrid

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
Foto 21
Foto 22
Foto 23
1/23

716 uur

2019

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Vink Machinery

Bijsterhuizen 5018
6604LZ WIJCHEN

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRuthmann
ModelSA 26 Blue Hybrid
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren716 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Ben je op zoek naar betrouwbaarheid en prestaties, dan is deze roodgekleurde Ruthmann SA 26 Blue Hybrid een uitstekende keuze. Ontworpen voor het rigoureuze werk in de bouwsector en aangedreven door een combinatie van een krachtige dieselmotor en een lithium pakket.

Dankzij het rupsaandrijvingssysteem beweegt deze hoogwerker zich probleemloos door ruw en oneffen terrein. Met zijn knikarm design, levert het een werkhoogte van wel 26 meter en een indrukwekkende horizontale reikwijdte van 14,5 meter, het is daardoor uitstekend inzetbaar voor een breed scala aan hoogteprojecten.

We merken op dat deze Ruthmann SA 26 Blue Hybrid uit 2019 heeft slechts één eigenaar gehad en zich nog steeds in zeer goede staat verkeert, zowel qua technisch als optisch vlak. De hefcapaciteit is maar liefst 250 kg, wat aantoont dat het niet alleen in staat is om grote hoogtes te bereiken, maar ook in staat is om zware ladingen te dragen.

Voor gebruiksgemak wordt de hoogwerker geleverd met een afstandsbediening, en het rijwerk is verstelbaar voor extra stabiliteit. De machine heeft alle benodigde documenten, klaar voor onmiddellijk gebruik. De getoonde prijs is exclusief BTW en de leveringsvoorwaarden zijn EXW.

Wacht niet langer, deze Ruthmann SA 26 Blue Hybrid staat klaar om je volgende project naar nieuwe hoogtes te tillen. Neem contact op met Vink Machinery voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3450 kg

Vergelijkbare machines