• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sunward SWTC5D

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
Foto 21
1/21

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vink Machinery

Bijsterhuizen 5018
6604LZ WIJCHEN

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSunward
ModelSWTC5D
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt
KleurGroen

Omschrijving

Ontdek de mobiliteit en veelzijdigheid van de Sunward SWTC5D mobiele kraan. Dit 2021 model is speciaal ontworpen voor gebruik in de bouwsector en biedt een imposante hefhoogte van 16,5 meter en een horizontaal bereik van 14,5 meter. Het kan een indrukwekkend gewicht van 5000 kg heffen, waardoor het een onmisbaar stuk uitrusting is voor zware hijswerkzaamheden.

De kraan is uitgerust met een telescoopmast en rijdt op rupsbanden, wat zorgt voor grote stabiliteit en gemakkelijk manoeuvreren op allerlei terrein. En met een eigen gewicht van 10.910 kg is de kraan sterk en stevig, klaar voor de zwaarste taken.

Behalve krachtig is de machine ook zeer gebruiksvriendelijk. Je comfort is verzekerd door de aanwezigheid van airconditioning, waardoor je ook op warmere dagen aangenaam kunt werken. Daarnaast wordt de kraan geleverd met extra JIB en alle bijbehorende documenten.

Zowel qua algemene, technische als optische staat is deze mobiele kraan zeer goed. Je kunt rekenen op een solide, betrouwbare kraan die zowel functioneel als visueel aan al je eisen voldoet. De verkoopprijs is exclusief BTW en de leveringsvoorwaarden zijn EXW.

Voor meer informatie over de Sunward SWTC5D, neem contact op met Vink Machinery. Het team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met eventuele aankoopbeslissingen.

Vergelijkbare machines