• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wifo Hefmast Balenklem 1999

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

1999

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Slecoma Boekel B.V.

De Vlonder 141
5427DD BOEKEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWIFO
TypeHefmast Balenklem
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ervaar de kracht en betrouwbaarheid van de WIFO Hefmast Balenklem. Deze machine van topkwaliteit, typenummer HM 280-2000, is ontworpen om efficiëntie en productiviteit op uw boerderij te verhogen.

Als wikkelaar heeft deze machine een robuuste hefcapaciteit van 2000 kg, hierdoor kunt u zwaardere lasten dragen zonder in te leveren op prestaties. De bijzondere hefhoogte van 2,80 meter zorgt voor een grotere reikwijdte, waardoor het manoeuvreren van balen op hogere niveaus met gemak wordt uitgevoerd.

In de algemene staat wordt deze machine als 'goed' beoordeeld. Een bevestiging van de solide bouwkwaliteit en duurzaamheid van het product. De kleur wordt momenteel niet gespecificeerd, waardoor dit een verrassing zal zijn bij het aanschouwen van deze robuuste machine.

Gelieve op te merken dat de getoonde prijs exclusief BTW is. Neem bij interesse gerust contact met ons op onder vermelding van referentienummer 217477. We kijken ernaar uit om u te helpen met deze betrouwbare en krachtige WIFO Hefmast Balenklem.

Vergelijkbare machines