• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Eurotrac W12F Weinig uren!! DEMO!!

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEurotrac
TypeW12F Weinig uren!! DEMO!!
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt

Omschrijving

Begin je project goed met deze Eurotrac W12F wiellader uit 2022. De machine is ideaal voor toepassingen in de bouw. De robuuste Kubota 3-cilindermotor en hydrostatische aandrijving zorgen voor betrouwbare prestaties, elke dag weer.

De bediening van deze Eurotrac is eenvoudig en efficiënt dankzij een joystick voor alle belangrijke functies. Met de hydraulische snelwissel wissel je eenvoudig tussen verschillende werktools, terwijl de extra hydraulische functie-aansluiting de veelzijdigheid van de machine verder vergroot.

De wiellader heeft een maximale hefhoogte van ongeveer 2,81 meter en een maximaal hefvermogen van circa 2000 kg. Kortom, de W12F is klaar om te tillen, duwen en verplaatsen wat je maar nodig hebt.

De machine is ook uitgerust met werklampen voor goed zicht, zelfs in donkere omstandigheden. De breed opgezette banden zorgen voor stabiliteit tijdens het werk. Je veiligheid wordt verder verhoogd door de aanwezigheid van een zwaailamp op de machine.

Als koper heb je de mogelijkheid om extra opties zoals een brede bak of palletvorken toe te voegen voor een meerprijs. Neem hierover gerust contact op voor meer informatie.

Toch niet de juiste machine? Geen probleem, bij Eemsned is inruil mogelijk. Daarnaast wordt deze Eurotrac laadschop geleverd met garantie.

Bezoek ons bij Eemsned Mechanisatie BV waar wij meerdere machines en merken in voorraad hebben. Wij helpen je graag verder!

Vergelijkbare machines