• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Cat 140 H

11.301 uur

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Smitma b.v.

Columbusweg 13, Trade Port 8333
5928LV Venlo

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCat
Type140 H
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt
Draaiuren11.301 uur

Omschrijving

Voor de bouwsector is dit een efficiënte en krachtige machine die wij aanbieden: de Cat 140 H grader. Met een betrouwbare Caterpillar 3176 motor met een vermogen van 153 kW, garandeert deze machine indrukwekkende prestaties. Het is uitgerust met een ripper en beschikt over een hydraulische tipcontrole wat zorgt voor precisie en gemakkelijke bediening.

Dankzij de high profile EROPS-cabine biedt deze machine een comfortabele werkplek, zelfs gedurende lange werkdagen. Als bonus bevat het ook een baken voor extra veiligheid op de werkplek. De grader is uitgerust met een breed middenblad van 4.28m, waarmee je gemakkelijk en efficiënt kunt werken.

De Cat 140 H grader heeft de afmetingen 10,2x2,67x3,34m, een compact formaat dat de mobiliteit en flexibiliteit op krappe bouwplaatsen verbetert.

De algehele staat van de machine is zeer goed en zeer schoon, klaar om direct ingezet te worden op je volgende project. Met het serienummer CAT0140HLAPM01316 kun je de machine traceren en de herkomst verifiëren.

Belangrijk om te vermelden is de prijs exclusief BTW is. Voor meer informatie over dit indrukwekkende stuk bouwmateriaal kun je direct contact opnemen met onze verkoopafdeling. We helpen je graag verder voor vragen of om de koop te bespreken.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht15000 kg

Vergelijkbare machines