• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant G1500 X-TRA minishovel / kniklader BJ 2024 115 uur

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

115 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelG1500 X-TRA minishovel / kniklader BJ 2024 115 uur
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt
Draaiuren115 uur

Omschrijving

Ontdek deze bijna nieuwe wiellader, de Giant G1500 X-tra. Deze krachtige wiellader heeft alleen in demo-omstandigheden gedraaid en dat slechts voor enkele weken. Met slechts 115 draaiuren op de teller, kun je deze machine bijna nieuw noemen. Deze zwaargewicht, met een eigen gewicht van 1550 kg, is een betrouwbare partner voor al jouw werkzaamheden.

De Giant G1500 X-tra is uitgerust met een Nederlands kenteken en COC-papieren voor België, wat hem gemakkelijk en snel inzetbaar maakt. Op volle snelheid bereikt deze machine 12 km/u, ideaal voor werkzaamheden op verschillende terreinen. En de stabiele 26x12.00-12 SKID banden zorgen voor een goede grip, wat de G1500 X-tra tot een veilige keuze maakt.

Voor optimale veiligheid is de Giant G1500 X-tra voorzien van een ROPS rolbeugel en heeft deze machine verkeersverlichting. De dubbelwerkende hydraulische functie op de hefarm, die mechanisch bediend wordt, biedt extra flexibiliteit bij het gebruik.

De Giant wiellader wordt geleverd inclusief een grondbak, zodat je meteen aan de slag kunt gaan. Het volledige specificaties en hefdiagram van de Giant G1500 X-tra is te vinden op de website van Tobroco Giant.

Bovendien is er een lease-mogelijkheid voor ondernemers uit België en Nederland. Voor meer informatie over leasemogelijkheden, stuur een mail of app met jouw bedrijfsnaam en KvK- of BTW-nummer voor een vrijblijvende offerte en kredietcheck.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1550 kg

Vergelijkbare machines