• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Neuson ET16 minigraver NIEUW €395 LEASE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelET16 minigraver NIEUW €395 LEASE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Voel de kracht en efficiëntie van de gloednieuwe Wacker Neuson ET16 minigraafmachine, direct uit voorraad leverbaar. Deze hoog gewaardeerde machine uit het bouwjaar 2024 combineert de betrouwbaarheid van het merk Wacker Neuson met de nieuwste technologieën.

Met een gunstig gewicht van slechts 1.725 kg en 19 PK Yanmar-motor, staat de ET16 garant voor sterke prestaties en een lage milieu-impact. De cabine is uitgerust met verwarming om zelfs in koude weersomstandigheden een comfortabele werkplek te bieden.

Verder is deze machine uitgerust met een hydraulische hamerfunctie, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid. De hydraulisch verstelbare onderwagen en het schuifblad zorgen voor een uitzonderlijke stabiliteit, waardoor je veilig kunt werken, zelfs op oneffen terrein. Dankzij de werklampen op giek en cabine kun je efficiënt werken, zelfs bij weinig licht.

De snelheid waarmee je kunt wisselen tussen verschillende taken wordt vergroot door de hydraulische snelwissel CW05. Maar dat is nog niet alles: de Wacker Neuson ET16 wordt geleverd met drie bakken om je zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden tijdens verschillende werkzaamheden. Mocht je gebruikte machines willen inruilen, dan is dat ook bespreekbaar.

Heb je behoefte aan knock-out prestaties en efficiëntie, dan is de Wacker Neuson ET16 precies wat je nodig hebt. Met gratis levering in Nederland en België, zorgt deze machine ervoor dat je klaar bent om elke klus te klaren. Heb je interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1725 kg

Vergelijkbare machines