• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson DW30 wieldumper €470 LEASE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

125 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelDW30 wieldumper €470 LEASE
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren125 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en robuuste dumper, dan is deze gebruikte Wacker Neuson DW30 wieldumper misschien wel de perfecte keuze.

Met bouwjaar 2023 en slechts 1252 draaiuren zit deze machine nog in de bloei van zijn leven. De diesel aangedreven Yanmar motor (model 3TNV88), met 3 cilinders en een vermogen van 19 kW (26 pk), levert genoeg kracht voor de zwaarste klussen en is bovendien watergekoeld voor optimale prestaties.

Dit zwaargewicht heeft een nominaal hefvermogen van maar liefst 3000 kg en komt met een frontaal hydraulisch kippende laadbak die maximaal 1850 liter kan bevatten. Maar dat is niet alles, want met een hefvermogen van 3000 kg, kun je met deze dumper de meest zware objecten moeiteloos verplaatsen.

Comfort en veiligheid zijn eveneens verzekerd, dankzij de hydrodynamische transmissie, de hydraulica met 4 wiel aandrijving, een multi schijf remmen in oliebad op de voor en achteras en een veiligheidsbeugel bij het omslaan. En dan hebben we het nog niet eens over de meerdere handige extra's, zoals een zwaailicht LED, achteruit rij alarm en een set spiegels.

Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn, wordt de Wacker Neuson DW30 compleet met NL kenteken en verlichte platenhouder aangeboden.

Inruil en levering zijn mogelijk. Als je overweegt om deze hardwerkende machine toe te voegen aan je materieelpark, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2260 kg

Vergelijkbare machines