• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

2023 V-M Sorteergrijper CW00 - CW05 - CW10 - CW30 ADV1051 zijtveld

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Verkooyen Machines

De Hoefse Weg 1
5512CH Vessem

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkV-M
ModelSorteergrijper CW00 - CW05 - CW10 - CW30
Type zijtveld
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de kracht van precisie met de gloednieuwe V-M zijtveld sorteergrijper. Product van het jaar 2023 en nu al een referentie binnen de industrie. Deze Efficiënte machine met referentienummer ADV1051 biedt u de kwaliteit van topmerken, maar dan voor een competitieve prijs. Vergelijkbaar met Zijtveld, maar onderscheidend in zowel prestaties als prijs.

De V-M zijtveld sorteergrijper biedt een scala aan opties voor diverse maten minigraafmachines. Van de compacte 0,7 tot 1,2 ton V-M 80D tot de robuuste 12 tot 20 ton V-M 1000D. Met deze brede reeks opties is er altijd wel een model dat past bij jouw specifieke behoeften.

Kies voor de V-M als je op zoek bent naar een laag gewicht, compacte hoogte en krachtige cilinders met einddemping. Het apparaat is ontworpen met lange scharnierarmen voor meer knijpkracht en gemaakt van slijtvast staal voor langdurige duurzaamheid. Daarnaast zijn de verwisselbare slijtbladen standaard en omkeerbaar, bedoeld om zo soepel en efficiënt mogelijk te werken.

De V-M zijtveld sorteergrijpers zijn geoptimaliseerd voor gebruik met vele merken graafmachines, waaronder Kubota, Takeuchi, Caterpillar, Sunward, Hitachi, Sany en Yanmar. Met de veelzijdigheid om op bijna elk merk van graafmachine te passen, is de V-M Sorteergrijper een betrouwbare en waardevolle toevoeging aan je machinepark.

Voor meer informatie, variaties en specifieke kenmerken kun je onze website raadplegen. Laat ons je helpen de beste V-M zijtveld sorteergrijper te vinden die voldoet aan jouw werkvereisten en budget.