• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Agrimac TW17-4L

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAgrimac
TypeTW17-4L
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, efficiënte heftruck voor zware ladingen? Deze Agrimac TW17-4L model is een uitstekende keuze en verkeert in zeer goede staat. Aangedreven door diesel, excelleert deze machine op ruw terrein dankzij zijn robuuste constructie en wendbaarheid.

Het model is geschikt voor lasten tot 1.700 kg, en biedt ongeëvenaarde nauwkeurigheid bij het manoeuvreren in kleine ruimtes. Verhoog je productiviteit met de uitzonderlijke hefhoogte van 380 cm en de vrije hefhoogte van 138 cm. De uitgebreide vorklengte van 120 cm maakt de handling van je materialen moeiteloos.

Het referentienummer van deze machine is 9041. De heftruck is 140 cm breed, en uitgerust met een schuifmast wat de flexibiliteit vergroot. De machine heeft een Hydrostaat transmissiesysteem en één gestuurde as wat voor een efficiënte en vlotte overdracht zorgt.

Agrimac staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, welke beide duidelijk zichtbaar zijn in dit TW17-4L model. De heftruck heeft slechts 2,8 bedrijfsuren en is recentelijk geïnspecteerd op 07-05-2024.

Voor je eigen veiligheid en die van je team is de heftruck voorzien van wegverlichting, een linkerspiegel en een zwaailamp.

Let op: dit is een dieselmachine en mag niet binnen worden gebruikt. Klaar om de efficiëntie van jouw logistieke operaties naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor deze Agrimac TW17-4L.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKubota
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Bandenmaat10.0/75-15.3
Soort bandLucht

As 2

PositieAchter
Bandenmaat7.00-12
Soort bandLucht

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines