• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

LINDE E16P-02

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
TypeE16P-02
Bouwjaar2017
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de Linde E16P-02 heftruck. Deze hoogwaardige machine, met referentienummer 8914, is breed inzetbaar met een breedte van 109 cm en een robuuste capaciteit om ladingen tot 1.600 kg te tillen. Met zijn schuifmast, kan deze heftruck een indrukwekkende hefhoogte van 608 cm bereiken, samen met een vrije hefhoogte van 207 cm. Ondanks zijn vermogen, blijft de Linde E16P-02 compact genoeg om een doorrijhoogte van 2.671 mm te handhaven.

Deze elektrisch aangedreven machine wordt aangedreven door een robuuste accu van 625 Ah en 48 V, wat een soepele en efficiënte werking mogelijk maakt. Het toestel is ook uitgerust met stevige massieve banden, die de duurzaamheid en veiligheid tijdens het bedienen verder versterken.

De algehele staat van deze heftruck wordt als goed beschouwd. Recent geïnspecteerd, voldoet hij aan de initieel gestelde normen van efficiëntie en betrouwbaarheid.

In termen van bedieningsgemak heeft de Linde E16P-02 een enkele gestuurde as voor naadloze manoeuvreerbaarheid. En om te verzekeren dat alle werkzaamheden veilig verlopen, komt deze heftruck met een volledige verlichtingsset - aan de voor- en achterkant, inclusief een Bluespot veiligheidsverlichting.

Laat de Linde E16P-02 een doorbraak zijn in uw logistieke efficiëntie. Vertrouw op de kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties die dit model te bieden heeft.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorYule
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor
Bandenmaat18x7-8

As 2

PositieAchter
Bandenmaat16x6-8

Opties

  • Airconditioning