• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Agrimac TW17-4L

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAgrimac
TypeTW17-4L
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe dieselaangedreven heftruck om jouw logistieke proces te verbeteren? Overweeg dan de Agrimac TW17-4L. Met zijn hefcapaciteit van 1.700 kg tilt deze machine jouw logistieke efficiëntie naar een hoger niveau. Ideaal voor ruw terrein, biedt hij een verbeterde wendbaarheid en veiligheid, aangevuld met het vakmanschap van Agrimac.

Deze heftruck wordt gekenmerkt door zijn triplex schuifmast, die een maximale hefhoogte van 380 cm en een vrije hefhoogte van 138 cm mogelijk maakt. Terwijl de maximale doorrijhoogte 2.180 mm is, waardoor je probleemloos door je magazijn, werkplaats of loods manoeuvreert. De vorklengte van 1.200mm vergroot de veelzijdigheid met verschillende pallet afmetingen.

De Agrimac TW17-4L is uitgerust met een hydrostaat transmissie en heeft één gestuurde as. Dit draagt bij aan een soepele en gemakkelijke besturing, zodat je sneller en efficiënter kunt werken. Deze machine is in zeer goede algemene staat en heeft een breedte van 140 cm, waardoor hij compact genoeg is om in verschillende omgevingen te werken.

Let op: aangezien dit een dieselaangedreven machine is, is het gebruik binnenshuis niet toegestaan. Raadpleeg de lokale regelgeving met betrekking tot het gebruik van dieselapparatuur. De machine is recentelijk geïnspecteerd en goedgekeurd volgens de VA-keur en de volgende inspectie staat gepland voor 01-05-2025. De machine heeft slechts 4 bedrijfsuren en wordt as-is verkocht. Bekijk referentienummer 9107 voor meer informatie.

Verhoog jouw productiviteit en efficiëntie vandaag nog met de Agrimac TW17-4L.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKubota
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Bandenmaat10.0/75-15.3
Soort bandLucht

As 2

PositieAchter
Bandenmaat7.00-12
Soort bandLucht

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines