• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Agrimac TW12-2L

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

271 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAgrimac
TypeTW12-2L
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren271 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om je logistieke processen te verbeteren, overweeg dan de Agrimac TW12-2L. Deze gebruikte heftruck, in zeer goede staat, heeft slechts 315 bedrijfsuren op de teller.

De Agrimac TW12-2L wordt aangedreven door diesel en is vooral geschikt voor gebruik buiten. Het is belangrijk om te beseffen dat diesel heftrucks door recente regelgeving niet langer binnenshuis mogen worden gebruikt.

Deze machine biedt een indrukwekkende hefcapaciteit van 1200 kg, ideaal voor zware ladingen. Dankzij de duplex schuifmast kan deze heftruck tot wel 250 cm hoog liften, wat de functionaliteit verder verbreedt. De maximale doorrijhoogte van 2.050 mm en de aanwezige sideshift zorgen voor extra flexibiliteit bij zowel opslag als transport.

Met een hoogte van 168 cm en het feit dat deze heftruck is uitgerust met één gestuurde as, is de Agrimac TW12-2L gemakkelijk te manoeuvreren, ook in krappe ruimtes. De ergonomische zitplaats draagt bij aan het comfort van de bestuurder, wat resulteert in hogere productiviteit.

Betrouwbaar, efficiënt en ontworpen volgens de strenge eisen van Agrimac, de TW12-2L heftruck is een investering die zichzelf zal terugverdienen. De machine wordt as-is verkocht. Doe een slimme move voor je bedrijf en overweeg deze Agrimac TW12-2L.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKubota
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor
Bandenmaat11.0/65-12
Soort bandLucht

As 2

PositieAchter
Bandenmaat23x8.5-12
Soort bandLucht

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines