• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Agrimac TW12-4

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAgrimac
TypeTW12-4
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
BrandstofDiesel

Omschrijving

Bekijk deze Agrimac TW12-4, de dieselaangedreven heftruck die ontworpen is om je logistieke efficiëntie naar een hoger niveau te tillen. Met een hefcapaciteit van 1.200 kg, een maximale hefhoogte van 300 cm en een vrije hefhoogte van 112 cm kan deze heftruck aan al je zware tilbehoeften voldoen.

Deze machine, met een breedte van 136 cm, is ideaal voor werk tussen de fruitbomen of in andere smalle ruimtes. Dankzij de hydrostatische transmissie en één gestuurde as, heeft deze heftruck een grote wendbaarheid. De ergonomische zitting zorgt er samen met de diverse veiligheidsfuncties in deze expertly ontworpen Agrimac-machine voor dat je comfortabel en veilig kan werken.

Daarnaast heeft deze Agrimac TW12-4 een handige sideshift functie, waarmee de vorken naar de linker- of rechterkant kunnen worden verplaatst zonder dat de heftruck beweegt. Zeer handig als er iets precies op de juiste plek gezet moet worden.

De onderhoudshistorie van deze machine is goed bijgehouden met de meest recente inspectie op 19-06-2023 en de volgende gepland voor 18-08-2024. Met slechts 480 bedrijfsuren achter de rug, zit voor deze heftruck de toekomst er nog veelbelovend uit.

Let op: deze dieselaangedreven heftruck mag niet binnenshuis worden gebruikt. Heftruck wordt verkocht in de huidige staat. Betreft een exclusief BTW-artikel.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKubota
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Bandenmaat11.0/65-12
Soort bandLucht

As 2

PositieAchter
Bandenmaat23x8.5-12
Soort bandLucht

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines