• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Pacton 4-assige kraanoplegger met Kinetic 13R-3X kraan

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Dutch Trailer Center BV

Strangeweg 1
7731GV Ommen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPacton
Type4-assige kraanoplegger met Kinetic 13R-3X kraan
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare kraanoplegger met flink wat capaciteit? Deze vrijwel nieuwe 4-assige Pacton kraanoplegger met Kinetic 13R-3X kraan uit 2022 is een krachtige en efficiënte keuze. Met maar liefst 54 ton laadvermogen en 13 Tm capaciteit, gaat geen klus deze oplegger te zwaar af.

De oplegger is uitgerust met een VSE Elektro Hydraulische besturing. Dit sluit je eenvoudig aan door middel van een NATO stekker. Het staat op A-merk banden 385/65 R22.5 en is voorzien van SAF schijfremmen voor gegarandeerde veiligheid. Het beschikt over zowel stalen velgen als twee stuurassen, en de eerste as functioneert ook als liftas.

De stevige constructie van de oplegger is volledig geschoopeerd met een hardhouten vloer in de buitenvakken en een stalen vloer in het middendeel. En met een chassislengte van 13.300 mm, kun je met gemak je lading kwijt. De hele lengte is voorzien van moderne LED verlichting, inclusief twee LED werklampen en meeknipperende zijverlichting. Verder krijg je bij deze oplegger een RVS opbergkist en vetsmering.

De Kinetic kraan is drie keer uitschuifbaar en heeft een onbeperkt zwenkbereik dankzij de draaikrans. Hierdoor kun je vanuit elke hoek je lading optillen en plaatsen. De comfortabele bediening maakt het werken met de kraan aangenaam en de transportblokkering garandeert een veilig en stabiel vervoer.

Alles bij elkaar maakt dit de Pacton 4-assige kraanoplegger met Kinetic 13R-3X kraan tot een zeer complete en efficiënte machine. Voor vragen of meer informatie over deze oplegger is het mogelijk om contact op te nemen met Olivier Pronk via +31529459505. Ons referentienummer voor dit voertuig is DTC2817.