• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TOYOTA 02-7FDF30 Duplo 4 m SHIFT (BJ 2002)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

16.570 uur

2002

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model02-7FDF30
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt
Draaiuren16.570 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een efficiënte heftruck met een aanzienlijk hefvermogen, dan is deze Toyota 7-serie diesel heftruck wellicht de machine die jij zoekt. Met een hefvermogen van 3 ton en een duplo doorkijkmast van 4 meter, is deze heftruck uitermate geschikt voor zware en lastige klussen.

Deze Toyota heeft een side-shift functionaliteit, wat de manoeuvreerbaarheid en algemene werking van de heftruck verbetert. De doorrijhoogte is 2,59 meter waardoor deze in bijna elke werkomgeving inzetbaar is. De Toyota 7-serie staat bekend om zijn betrouwbaarheid en hoge prestaties in allerhande werkomstandigheden.

De heftruck wordt verkocht in zijn huidige staat en is direct vanuit het werk beschikbaar. Het is een goed werkend voertuig dat klaar is om direct in jouw operaties te worden opgenomen.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 06-52628231. Onze locatie is geopend op afspraak, dus we staan altijd klaar om je verder te helpen. Bedrijfsmatige kopers zijn van harte welkom.

Dit aanbod is van Van Dinther Trading, een bedrijf dat zich richt op de B2B-markt. We leveren aan bedrijven en bieden een breed scala aan machines, waaronder merken zoals Linde, Tcm, Still, Komatsu, Mitsubishi, Cat, Hyster, Manitou, Giant, Schaffer, Weidemann, Kubota, Yanmar en Nissan.

Let op: hoewel wij ons uiterste best doen om je te voorzien van de juiste informatie, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie in deze advertentie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4580 kg