• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ortolan BC 250 Frees

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOrtolan
TypeBC 250 Frees
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de robuustheid en efficiëntie van de Ortolan BC 250 Frees, een hoogwaardige grondbewerkingsmachine ontworpen voor landbouwtoepassingen. Deze machine, met slechts één voormalige eigenaar, is zeker de moeite waard om in overweging te nemen.

Deze machine heeft een werkbreedte van 250 cm, wat hem perfect maakt voor grootschalig landbouwgebruik. Uitmuntendheid heeft prioriteit bij de Ortolan BC 250. De algemene, technische en optische staat zijn allemaal goed, wat aantoont dat deze machine klaar is om de grond te bewerken zodra je hem in bezit hebt.

Wat deze machine onderscheidt, is dat de messen in goede staat zijn, waardoor je verzekerd bent van een effectieve en efficiënte grondbewerking. Dit model, gebouwd in 2017, is een zware uitvoering, compleet met loopwielen. Het serienummer is 014154 en het referentienummer is 78743.

Als je geïnteresseerd bent in deze uitstekende grondbewerkingsmachine, neem dan contact op met Bjorn Bruggeman voor meer informatie. Kom en bekijk de Ortolan BC 250 Frees; het kan precies de machine zijn die je zoekt om je landbouwproductie naar een hoger niveau te tillen. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW.

Vergelijkbare machines