• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Schuitemaker Exacta 870

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSchuitemaker
TypeExacta 870
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bij deze bied ik een goed onderhouden Schuitemaker Exacta 870 mestverspreider aan. Deze machine is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen en behoeften van de moderne landbouw. Met één vorige eigenaar en een solide onderhoudsgeschiedenis, is de machine in een zeer goede staat; zowel technisch als optisch.

Bij de ontwikkeling van de Schuitemaker Exacta 870 ligt de nadruk op het creëren van een optimale mestverdeling over het land. Hier brandt de machine in uit met een werkbreedte van maar liefst 8,70 meter. Hierdoor bereik je snel een groot oppervlak, om een ​​maximale productiviteit te garanderen.

De machine is voorzien van 48 mestuitlopen en hydraulische afknijpers. Hiermee wordt de mest op een gecontroleerde manier verdeeld waardoor de voedingswaarde van de grond op peil kan blijven. De centrale vetsmering zorgt voor een soepele en ononderbroken werking, wat een langere levensduur van de machine garandeert.

De prijs van de Schuitemaker Exacta 870 is exclusief btw. Ons referentienummer voor deze machine is 79816. Bij interesse ontvangen we u graag om ook zelf de uitstekende staat van de machine te kunnen aanschouwen. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling op +(31) 570 531 035 of via Verkoop@bmb-bruggeman.nl.

Vergelijkbare machines