• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Westermann veegmachine Perfekt 1800 veegmachine

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

4 uur

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWestermann
Typeveegmachine Perfekt 1800 veegmachine
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren4 uur

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare, effectieve machine voor je landbouwklus? Kijk niet verder dan deze Westermann Perfekt 1800 veegmachine. Dit zeer goed onderhouden exemplaar zorgt ervoor dat jouw werkzaamheden moeiteloos en efficiënt worden voltooid.

De veegmachine heeft een indrukwekkende werkbreedte van 180 cm. Dit zorgt voor aanzienlijk minder werktijd en maximale productiviteit. Het betreft een demo-machine die ondanks zijn prestaties in zeer goede algemene, technische en optische staat verkeert. De machine heeft serienummer 40628 en is direct uit voorraad leverbaar.

Een van de unieke kenmerken van dit model is de geïntegreerde opvangbak, waardoor je eenvoudig en snel je klus kan klaren zonder puin achter te laten. Ook heeft het een handige pallet lepel opname, waardoor het vervoer een stuk eenvoudiger wordt.

Dit is een investering die je bedrijf ten goede komt. Let op: de aangegeven prijs is exclusief BTW. Voor meer informatie (bijvoorbeeld over hoe je deze krachtige machine in je bezit kunt krijgen), kun je contact opnemen met Bjorn Bruggeman op bjorn@bmb-bruggeman.nl of bel naar +31 570 531 035.

Referentienummer: 71230. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Vergelijkbare machines