• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Herriau Turbosem SP12

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHerriau
TypeTurbosem SP12
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

In de landbouw draait alles om precisie en efficiëntie. Om beide te bereiken, heb je de juiste machines nodig. Neem bijvoorbeeld deze Herriau Turbosem SP12 precisiezaaimachine. Met een werkbreedte van maar liefst 600 cm maakt deze machine efficiënt zaaien een koud kunstje.

Het mooie is dat deze machine afstanden traploos kan instellen, wat betekent dat je in elke situatie de juiste zaaiafstand hebt. Of je nu grote stukken land moet bestrijken, of nauwkeurig tussen bestaande gewassen door moet zaaien.

De machine komt uit 2009, maar is nog steeds in uitstekende staat. Dit blijkt wel uit het feit dat deze machine nog steeds als betrouwbaar en efficiënt wordt beschouwd in de landbouwsector.

Deze zaaimachine is niet alleen een universele aanpak voor je zaai behoeftes, maar ook een verstandige investering voor de lange termijn. Daarbij wordt de getoonde prijs exclusief BTW getoond, bij verdere interesse kan je contact opnemen voor meer informatie.

Als je overweegt om je bestaande landbouwmachines te vervangen of je arsenaal uit te breiden, is deze Herriau Turbosem SP12 een uitstekende keuze. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling. Het referentienummer voor deze machine is 80392. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Vergelijkbare machines