• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Deutz-Fahr FE 6.37 opraap doseerwagen

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

1988

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDeutz-Fahr
TypeFE 6.37 opraap doseerwagen
Bouwjaar1988
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare optie voor je landbouwbedrijf? Overweeg deze Deutz-Fahr FE 6.37 opraapwagen. Deze machine, referentienummer 80349, is afkomstig uit het bouwjaar 1988, maar laat je niet misleiden door de leeftijd. Ondanks zijn jaren heeft deze opraapwagen nog steeds veel te bieden. Het beschikt namelijk over diverse handige functies waaronder een elektrische bediening.

Bovendien heeft het een robuust tandem onderstel en betrouwbare hydraulische remmen. Het werk wordt een eitje dankzij de doseerwalsen en dwars afvoerband. Deze opraapwagen heeft een laadruimte van maar liefst 24.000 liter, waardoor je veel werk kunt verzetten zonder dat je voortdurend hoeft te legen.

Er is geen specifieke kleur vermeld voor deze machine, wat het mogelijk maakt om het aan te passen aan de kleuren van jouw andere landbouwapparatuur. Wil je meer weten over de Deutz-Fahr FE 6.37 opraapwagen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via 0570 531 035 of stuur een mail naar Verkoop@bmb-bruggeman.nl. Let op, de genoemde prijs is exclusief BTW.

Zoek je een duurzaam en betrouwbaar werkpaard voor je landbouwonderneming? Dan is deze Deutz-Fahr FE 6.37 opraapwagen zeker het overwegen waard.

Vergelijkbare machines