• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bauer E500 haspel

Foto 1

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBauer
TypeE500 haspel
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte beregeningsoplossing dan hoef je niet verder te kijken. Deze gloednieuwe Bauer E500 haspel heeft alles wat je nodig hebt. Of je nu een grote landbouwgrond te irrigeren hebt of een kleinschalig project, deze machine is er voor gebouwd.

Dit stevige model is uitgerust met een hydraulische steunpoot, een hydraulische draaikrans en een hydraulische sproeiwagen lift. Hierdoor is het gebruik van deze haspel eenvoudig en veilig. De duurzaamheid van deze beregeningshaspel komt tot uiting in de luchtdruk reminstallatie die de levensduur van de machine aanzienlijk verhoogt.

De haspel kan tot wel 500 meter slang herbergen. Met een slangdiameter van 125 mm kan er een grote hoeveelheid water verplaatst worden, waardoor je gewassen altijd de juiste hoeveelheid vocht krijgen. De dubbele aansluiting en lage druk afslag zorgen voor extra gebruiksgemak.

Daarnaast bevat het ook een ECOSTAR 6000 computer om de werking van de haspel te vereenvoudigen en beter te beheren. De bijgeleverde Komet Twin 140 Ultra kanonsproeier zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het water.

De Bauer E500 haspel staat klaar voor je in ons assortiment onder machine nummer 79344. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze verkoopafdeling via +31 570 531 035 of Verkoop@bmb-bruggeman.nl. Investeer in deze beregeningshaspel en zorg ervoor dat je gewassen de zorg krijgen die ze verdienen.

Vergelijkbare machines