• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

2022 Wacker Neuson DW20 Swivel Dumper VV1260

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
Foto 21
1/21

170 uur

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Verkooyen Machines

De Hoefse Weg 1
5512CH Vessem

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelDW20 Swivel Dumper
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt
Draaiuren170 uur
BrandstofDiesel
KentekenT03FFB

Omschrijving

Ontdek de kracht van compactheid met deze Wacker Neuson dumper DW20. Ontworpen voor maximale prestaties binnen zijn klasse, blinkt deze machine uit in functionaliteit en flexibiliteit. Gebouwd in 2022, is deze bijna nieuwe dumper een demo model, dus hij is praktisch ongebruikt en klaar om jouw klus tot een succes te maken.

Met afmetingen van 370 x 149 x 273 cm en een laadvermogen van 2 ton is deze dumper compact, maar toch krachtig. De vierwielaandrijving en knikpendelbesturing typisch voor Wacker Neuson dumpers zorgen voor optimale wendbaarheid, zelfs in uitdagende terreinen. Zijn grote bodemvrijheid en aanzienlijk laadvermogen maken het tot een essentieel stuk van je uitrusting op elke werf.

Een hoogtepunt van de DW20 is zijn hydrostatische aandrijving, waardoor je je volledig op je werk kunt concentreren zonder steeds handmatig te hoeven schakelen. Hij heeft constante trekkracht, vanaf stilstand tot maximale snelheid, en biedt een aangename rijervaring dankzij de hydrostatische remwerking.

Wat betreft onderhoud, de DW20 stelt niet teleur. Met onderhoudsintervallen van 500 bedrijfsuren is er minder tijd nodig voor service- en onderhoudsbeurten, waardoor je geld bespaart over de levensduur van de machine.

De machine beschikt ook over een veerbelaste parkeerrem die automatisch wordt geactiveerd zodra de motor wordt uitgeschakeld en een Auto-Stop-functie die de machine automatisch uitschakelt na 5 minuten inactiviteit. Dit helpt de bedrijfskosten te drukken en de onderhoudsintervallen te verlengen, wat resulteert in een hogere wederverkoopwaarde. Bovendien vermindert de verkorte motorlooptijd de uitlaatgasemissies/CO2, wat bijdraagt aan een duurzamere bouwpraktijk.

Kortom, als je op zoek bent naar een sterke, betrouwbare en milieuvriendelijke dumper, is deze Wacker Neuson DW20 een uitstekende keuze. Vergeet niet, de getoonde prijs is exclusief BTW. Referentie voor deze machine is VV1260.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen19 kw
Type motorYanmar 3-cilinder Stage V
Gewicht1899 kg

Vergelijkbare machines