• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

2024 Norcar a60E1 Elektrisch ADV1121 shovel

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
1/20

1 uur

2024

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Verkooyen Machines

De Hoefse Weg 1
5512CH Vessem

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNorcar
Typeshovel
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een krachtige, efficiënte en milieuvriendelijke minishovel? Dan is de Norcar een uitstekende keuze. Dit robuuste en betrouwbare model is gemaakt voor een breed scala aan taken.

Deze nieuwe Norcar wiellader, bouwjaar 2024, met referentienummer ADV1121, combineert topprestaties met een compact ontwerp, een laag geluidsniveau en nul emissies. Met de elektrische aandrijving en de Interior Permanent Magnet (IPM) motor van 9,9KW en hydraulische motor van 6,7KW geniet je van minimale trillingen en een aanzienlijke vermindering van onderhoudskosten.

De rode wiellader biedt een hefvermogen van 940 kg en een hefhoogte van 280 cm. Deze compacte krachtpatser, met de afmetingen van 290 x 113 x 213 cm, kan gemakkelijk manoeuvreren in beperkte ruimtes zonder in te boeten op stabiliteit en kracht dankzij de 4x4 aandrijving.

Een van de vele bijzondere kenmerken is de in- en uitschuifbare arm die wordt bediend met twee drukknoppen. Daarnaast beschikt de Norcar over een lithium-ion accu met een capaciteit van 11.6 kWh - 240 Ah, en een oplaadtijd van ongeveer 5 uur. Met een maximale rijsnelheid van 11 km/u en een werkhydrauliek van 33 l/min, ben je verzekerd van een efficiënte en productieve werkdag.

Wat comfort en veiligheid betreft, blinkt de Norcar uit met kenmerken zoals LED werklampen aan de voorkant, een elektrisch bediende handrem, een geveerde zetel met armsteunen en een veiligheidskooi. Bovendien is de machine uitgerust met een Multifunctional display, tractiecontrole en een automotive drive system.

Deze Norcar is uitermate geschikt voor elke werkplek: van boerderijen en bouwplaatsen tot parken en vastgoedonderhoud. Het is een ideale keuze voor werk in geluidsgevoelige omgevingen en plaatsen met hoge esthetische normen. Zoek niet verder, want deze Norcar wiellader biedt alles wat je nodig hebt en meer.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorElektrisch Elektromotor
Gewicht1670 kg

Opties

  • 1x extra hydraulische functie, elektrisch / hydraulisch
  • Contragewichten (6x 29kg)
  • In- en uitschuiven van de arm dmv 2 drukknoppen