• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

2024 Kubota U10-5 + Sloopsorteer ADV1089

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

1 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Verkooyen Machines

De Hoefse Weg 1
5512CH Vessem

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
TypeU10-5 + Sloopsorteer
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Op zoek naar een mini-graafmachine die kracht, duurzaamheid en efficiëntie combineert? De Kubota U10-5 kan precies zijn wat je nodig hebt. Deze gloednieuwe machine is uit het bouwjaar 2024 en heeft 0% slijtage aan het rijwerk. Met een aandrijving op rups, kan deze mini-graafmachine zelfs het moeilijkste terrein aan.

Onder de motorkap vind je een krachtige motor met een inhoud van 719cc die gevoed wordt door drie cilinders. Deze configuratie garandeert niet alleen een uitstekende prestatie, maar staat ook garant voor een lange levensduur en betrouwbaarheid. En met een hydraulisch verstelbaar bereik van 75-99 cm, heeft deze machine de flexibiliteit om te werken in verschillende omstandigheden en omgevingen.

De Kubota U10-5 heeft een handige afmeting van 298 cm in lengte, 75 cm in breedte en 221 cm in de hoogte, je kunt hem gemakkelijk manoeuvreren, zelfs op krappe werkplekken. De rupsbandbreedte van 18 cm zorgt voor extra stabiliteit, zelfs op oneffen terrein.

Wat deze machine uniek maakt, is de sloopsorteerfunctie. Met de verlengde leidingen voor de sloopsorteerfunctie kan de Kubota U10-5 moeiteloos gesorteerd puin van sloopwerkzaamheden verwerken. En dankzij de afgetakte rotatiefunctie van de zwenkcilinder is deze machine nog veelzijdiger. Deze Kubota kan geleverd worden met CW00 of CW05 snelwissel, en een sorteergrijper kan uit voorraad worden geleverd.

Referentienummer: ADV1089

Denk aan de Kubota U10-5 als je zoekt naar een efficiënte en betrouwbare mini-graafmachine die klaar is om al je bouwprojecten naar een hoger niveau te tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen10 kw
Type motorKubota D722 Stage V
Gewicht1125 kg

Vergelijkbare machines