• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

2023 Ifor Williams P7e Veetrailer VT471

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
Foto 21
1/21

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Verkooyen Machines

De Hoefse Weg 1
5512CH Vessem

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIfor Williams
TypeP7e Veetrailer
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Kentekennvt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe, veelzijdige en gebruiksvriendelijke veetrailer voor kleinvee? Dan is de Ifor Williams P7e Veetrailer dé ideale oplossing voor jou. Deze trailer heeft een bouwjaar van 2023 en brengt veel gemak met zich mee voor al je vervoersbehoeften.

Met afmetingen van 221 mm in lengte, 123 mm in breedte en 112 cm in hoogte aan de binnenkant, is deze trailer geschikt voor het vervoer van schapen, geiten en mogelijk ander kleinvee. De P7e Veetrailer is van hoge kwaliteit, en voorzien van een afneembare aluminium kap, aluminium oploopklep, en een handig drijfhekje om je dieren makkelijk in- en uit te laten stappen.

Hij beschikt over een ventilatiesysteem in het voorpaneel en 2 dakluiken, waardoor het welzijn van jouw dieren wordt gewaarborgd tijdens het transport. De aanwezigheid van de brede banden komt van pas bij ongelijk terrein en open velden, hierdoor is er sprake van zowel stabiliteit als flexibiliteit.
En maak je geen zorgen over pech onderweg, want deze trailer wordt standaard geleverd met een reservewiel.

Nog een pluspunt aan deze trailer is het volblad verzinkt chassis en rubber geveerde assen, wat extra duurzaamheid en comfort biedt tijdens het rijden. Met de maximaal toegelaten massa van 750 kg, biedt de P7e Veetrailer meer dan voldoende draagkracht voor jouw veevervoer.

Kortom, de Ifor Williams P7e Veetrailer is een kant-en-klare, veelzijdige veetrailer die jouw vervoersbehoeften zeker goed zal dienen. Referentienummer van dit product is VT471.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht260 kg