• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TOYOTA 02-7FDF30 Triplo 4,5 m Vorkenspreider SHIFT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

13.366 uur

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model02-7FDF30
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt
Draaiuren13.366 uur

Omschrijving

Bekijk deze zeer compleet uitgevoerde Toyota 3 ton diesel heftruck. Met zijn triplo containermast, vorkenspreider en klemvorken is deze heftruck klaar voor elk zwaar karwei.

Deze robuuste heftruck heeft een doorrijhoogte van 2.16m en een hefhoogte van 4.5m, waardoor hij inzetbaar is in verschillende omgevingen, van magazijnen tot zwaardere industriële settings. Dankzij de side-shift functie kan deze heftruck eenvoudig manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes.

Voor extra veelzijdigheid komt de Toyota heftruck met een Kaup vorkenspreider, die tot 2,3m breed kan worden aangepast, zodat je verschillende grootte beladingen kunt hanteren naar behoefte. Daarnaast heeft de heftruck een full freelift functie, waarmee je volledige controle hebt over het heffen en verlagen, ongeacht de hoogte.

Voor extra veiligheid en gebruiksvriendelijkheid is de heftruck voorzien van werkende verlichting, wat een veilig gebruik onder alle omstandigheden garandeert.

Voor meer informatie over deze Toyota 3 ton diesel heftruck of andere machines, raden we je aan om telefonisch contact op te nemen met 06-52628231. Deze functie is zowel voor business to business (B2B) verkopen als privégebruik.

We streven ernaar om je te voorzien van de meest accurate informatie over onze producten, maar moedigen je aan om te bellen voor de meest actuele details.

We zijn op afspraak geopend en klaar om je de machine te laten zien.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4500 kg

Vergelijkbare machines