• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Boxer HT15 kipwagen / kipper NIEUW voor minitractor

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBoxer
ModelHT15 kipwagen / kipper NIEUW voor minitractor
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Voorzien van alle functies die je nodig hebt voor je landbouwtaken, is deze nagelnieuwe Boxer HT 15 kipwagen een onverslaanbaar aanbod.

De Boxer HT 15 is speciaal ontworpen om te werken met mini en compacte tractoren van merken als Solis, Farmtrac, Kubota, Iseki, Knegt, Yanmar en Shibaura. Met zijn vermogen om te worden gekoppeld aan tractoren van 14 tot 35 PK, is deze kipper een flexibele oplossing voor al jouw landbouwbehoeften.

Deze kipper spreekt kwaliteit van constructie en ontwerp. Hij is voorzien van gegalvaniseerde, openklapbare zijborden en ondersteund door een mechanische steunpoot voor stabiliteit. De hydraulische kipfunctie zorgt voor een vlotte afhandeling van ladingen, terwijl het draaibare trek-oog een eenvoudige manoeuvreerbaarheid in elke situatie garandeert.

De Boxer HT 15 is niet alleen functioneel, maar ook veilig, uitgerust met verlichting voor zichtbaarheid in alle omstandigheden. Met een gewicht van 250 kg en een maximaal draagvermogen van 1500 kg, is hij in staat om zelfs de zwaarste klussen aan te pakken. De royale bakmaat van 2.15 x 1.14 x 0.40 meter zorgt ervoor dat je voldoende ruimte hebt voor alle soorten ladingen.

Voor duurzaam en efficiënt vervoer van jouw oogst, bouwmaterialen, of wat je ook maar nodig heeft om te vervoeren, is de Boxer HT 15 kipwagen de perfecte aanvulling op je landbouwuitrusting.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht250 kg

Vergelijkbare machines