• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Snorkel A62JRT Diesel 4x4 Articulated Boom Work Lift 2080cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1.195 uur

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSnorkel
ModelA62JRT
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt
Draaiuren1.195 uur

Omschrijving

Ontdek de Snorkel A62JRT, een hoogwerker ontworpen om uw zwaarste klussen aan te kunnen. Uitgevoerd met een 4x4 aandrijving, deze machine kan vrijwel elke ondergrond aan. Het is een gearticuleerde hoogwerker, waardoor u met gemak rond obstakels kunt werken.

Deze hoogwerker wordt geleverd met een JIB, wat een extra bereik en flexibiliteit biedt. Met een werkhoogte van maar liefst 2080cm en een platformhoogte van 1880cm, is geen enkele plek buiten uw bereik. De horizontale reikwijdte van 1110cm en een op/neer speelruimte van 900cm stelt u in staat om zelfs de meest lastige plekken te bereiken.

Bevindt u zich in een krappe ruimte? Geen probleem, de bak kan 180 graden roteren. Bovendien kan de JIB 136 graden bewegen, wat nog meer manoeuvreerbaarheid biedt. Eenmaal op zijn plek, kan de machine tot 227 kg dragen.

Ondanks deze indrukwekkende prestaties, behoudt de Snorkel A62JRT zijn compactheid. In de transportmodus meet de machine slechts 850cm in lengte, 240cm in breedte en 260cm in hoogte, waardoor hij vrijwel overal kan komen waar u hem nodig hebt.

Aangedreven door een betrouwbare Kubota dieselmotor, kunt u erop vertrouwen dat deze hoogwerker de hele dag door blijft draaien. Maar ondanks zijn kracht, heeft de machine slechts 1195 werkuren gedraaid. Gebouwd in 2020, deze hoogwerker is zo goed als nieuw.

Let op: alle specificaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en fouten. Voor gedetailleerde foto's en een productvideo, bezoek onze website.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht10930 kg

Vergelijkbare machines