• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH Mixellent 24

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

16.000 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypeMixellent 24
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren16.000 uur

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare voermengwagen voor je landbouwactiviteiten? Overweeg dan de RMH Mixellent 24. Deze solide machine heeft een inhoud van maar liefst 24.000 liter en bevindt zich in een algehele goede staat - zowel optisch, technisch als algemeen.

Deze voermengwagen wordt aangedreven door een krachtige Deutz TCD 2012 6 cilinder motor met 208 PK. De mengbak is voorzien van edelstaal tot een hoogte van ongeveer 1 meter. Dit edelstaal is ook terug te vinden op de buitenste segmenten van de vijzels en in de frees behuizing. Deze eigenschappen zorgen voor extra duurzaamheid van de machine.

Met de RMH Mixellent 24 ervaar je gemak op elk niveau. De machine beschikt over een heavy duty voor- en achteras (Carraro) met ingebouwde rem en parkeerrem. Het heeft ook een meervoudige toerental controller voor efficiënte bediening. Comfort wordt gegarandeerd door airconditioning en verwarming.

Beveiligde bediening wordt verzekerd door een camerasysteem met één monitor en twee camera’s die zicht bieden in de mengbak en bij het achteruit rijden. De hydraulische voor- en achtervering zorgt voor een soepele rit, ongeacht het terrein.

De tweevoudige verticaal overlappende mengvijzels roteren naar links en zijn uitgerust met 2 hydraulische tegenmessen. Een automatisch smeersysteem helpt bij het onderhoud en er zijn losdeuren aan zowel de linker- als de rechterzijde. Het rijden in donkere omstandigheden is geen probleem dankzij de LED-werklampen rondom.

Neem voor meer informatie contact op met Sacha Leus via 0529-461377 of info@rmh-agri.eu. Ons serienummer voor deze machine is 5514. Zet vandaag nog de stap naar geoptimaliseerd mengen met de RMH Mixellent 24.

Vergelijkbare machines