• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH VSL 14

Foto 1
Foto 2
Foto 3
1/3

13.300 uur

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypeVSL 14
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt
Draaiuren13.300 uur

Omschrijving

Sterk, functioneel en betrouwbaar - dat is deze RMH VSL 14 voermengwagen. Geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen binnen de landbouw, met een royale inhoud van 14.000 liter, heeft dit werkpaard zich bewezen als vaste toegevoegde waarde voor elke boerderij.

Zowel van binnen als van buiten verkeert de wagen in goede staat. Met een robuuste afmeting van 8.4 x 2.55 x 2.85 meter en een hoge kwaliteit edelstaal in de mengbak en op de buitenste segment van de vijzels, weet je zeker dat deze voermengwagen elk klusje aan kan. Bij de laatste inspectie op 10-6-2020 zijn er geen problemen gedetecteerd en kunnen we bevestigen dat de technische staat van dit voertuig opmerkelijk goed is.

Comfort en functionaliteit gaan hand in hand met deze RMH VSL 14. Met kenmerken zoals een elektrisch inklapbare spiegels, verwarmde buitenspiegels en airconditioning, wordt het besturen van deze wagen een genot. Flexibiliteit is een ander voordeel: losdeuren en afvoerkettingen bevinden zich aan beide zijden van de voorkant, allemaal met een robuuste edelstaal afwerking. Met 10 messen per vijzel, 3 hydraulische tegenmessen en een automatisch smeersysteem, is deze machine klaar voor jaren van harde arbeid.

Interesse? Voor meer informatie neem je contact op met Sacha Leus (+31 529461377, info@rmh-agri.eu).

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht11500 kg

Vergelijkbare machines