• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RMH Premium 17

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

15.350 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

RMH Agri B.V.

Beerzerweg 1
7692PB Mariënberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRMH
TypePremium 17
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren15.350 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte voermengwagen voor je landbouwwerkzaamheden? Kijk dan niet verder dan de RMH Premium 17. Deze wagen, met een ruime laadruimte van 17.000 liter en afmetingen van 976 x 226 x 295 cm is ontworpen om aan al je eisen te voldoen.

Uitgerust met 9 messen per vijzel, helpt de RMH Premium 17 je om je werk sneller en efficiënter te voltooien. Met zijn Volvo-Penta motor, 6 cilinder en 218 pk, is deze machine gebouwd om zelfs de zwaarste klus aan te kunnen.

De mengbak van deze machine wordt beschermd door een meter hoge laag van edelstaal, evenals de bodem van de mengbak en het buitenste segment van de vijzels. Ook vind je edelstaal in de frees behuizing.

Bovendien bevat de RMH Premium 17 handige functies zoals losdeuren links en rechts voor met uitschuifbare afvoerketting, verwarmde buitenspiegels en een automatisch smeersysteem. Daarnaast is er een hydraulisch tegenmes beschikbaar voor extra snijkracht.

Het comfort is ook niet opzij gezet met de RMH Premium 17. Met airconditioning en vierwielbesturing, is de bestuurderservaring zeker verbeterd. Tenslotte, met vierwielaandrijving, heb je de koppel en tractie die nodig is om met gemak door moeilijk terrein te manoeuvreren.

Voor meer informatie over de RMH Premium 17, neem dan contact op met Sacha Leus.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht14030 kg

Vergelijkbare machines