• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker DPU 5045

Image
Image
1/2

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelDPU 5045H
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Dit is jouw kans om een onverslaanbare Wacker DPU 5045H Trilplaat diesel met slagkracht tot wel 5000kg aan je machinepark toe te voegen. Dit type trilplaat staat bekend als een onmisbare krachtpatser op de bouwplaats, die zijn gewicht in goud waard is.

Stel je voor, zo'n Wacker trilplaat toevoegen aan je gereedschapsverzameling. Elke dag opnieuw betrouwbare prestaties voor al je verdichtingswerkzaamheden. Dit is de machine die je nodig hebt om efficiënt, veilig en moeiteloos te werken.

Deze splinternieuwe machine komt van SCHUURHUIS BV, dé specialist in hoogwaardige meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector. Kies je voor SCHUURHUIS BV, dan kies je voor topkwaliteit producten en uitstekende service en dienstverlening.

We nodigen je uit om onze vestiging in Oldebroek te bezoeken en deze krachtige trilplaat zelf te ervaren. Voor vragen en details ben je altijd welkom om te bellen naar 0525-656547.

Ga voor topkwaliteit, ga voor Wacker. Haal jouw Wacker DPU 5045H Trilplaat diesel vandaag nog in huis via SCHUURHUIS BV. Meer informatie is ook te vinden op onze website www.schuurhuis.nl.

SCHUURHUIS BV, wij staan voor gereedschap en machines waarop je kunt vertrouwen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht426 kg

Vergelijkbare machines