• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

2003 Still R70-40 Diesel heftruck, 4000kg, 440cm, Duplex mast, Cabine

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

17.048 uur

2003

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelR70-40
Bouwjaar2003
ConditieGebruikt
Draaiuren17.048 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Zoek je een krachtige en betrouwbare heftruck voor je dagelijkse logistieke uitdagingen? De Still Diesel heftruck is dan precies wat je nodig hebt. Deze machine kenmerkt zich door zijn indrukwekkende hefvermogen van 4000kg en een hefhoogte van 440cm dankzij de duplex mast.

Bij het werken in verschillende weersomstandigheden biedt de cabine bescherming en comfort, terwijl de verwarming zorgt voor aangename werkomstandigheden tijdens koude dagen. Bovendien beschikt de heftruck over werklampen om ervoor te zorgen dat je altijd de best mogelijke zichtbaarheid hebt, zelfs bij weinig licht.

Verder is deze Still heftruck uitgerust met een side-shift voor meer flexibiliteit bij het hanteren van lasten. Hoewel de machine olie lekt, garanderen we dat het mogelijk is dit te verhelpen, wat wellicht een kleine investering vraagt.

Als je ernaar kijkt om je oude machine te vervangen, kun je deze bij ons inruilen. Tevens is er de mogelijkheid om de transport van de Still Diesel heftruck te regelen in overleg.

Kortom, als betrouwbaarheid en efficiëntie belangrijk voor je zijn, dan is deze Still Diesel heftruck de machine die je nodig hebt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag verder.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6081 kg

Vergelijkbare machines