• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Knikmops KM 90

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Handelsonderneming Luuk Verhoeven B.V.

De Laminestraat 11
6021PJ Budel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKnikmops
TypeKM 90
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Je bent op zoek naar een betrouwbare en krachtige wiellader, kijk dan niet verder dan deze Knikmops KM 90. Met een bouwjaar van 2023, maar in zeer goede algemene, technische en optische staat, dit zou zomaar de perfecte machine kunnen zijn voor al jouw bouwprojecten.

De knikmops KM 90 scoort hoge punten voor zijn veelzijdigheid. Of je nu werkt aan tuinaanleg, gevarieerde infrastructuurwerken of landbouwprojecten, deze machinist kan het allemaal. Dankzij het compacte en robuuste stalen chassis is deze wiellader ontwikkeld om zware klussen aan te kunnen. Ondanks zijn indrukwekkende kracht, weegt de Knikmops KM 90 slechts 950 kg en kan hij 880 kg torsen.

Breng efficiëntie naar een hoger niveau met de compacte afmetingen en het lage eigen gewicht van deze machine, waardoor het gemakkelijk op een aanhangwagen kan worden vervoerd. Daarnaast kan de Knikmopschauffeur rekenen op 19 kW of 25 pk terwijl hij deze wiellader hanteert. Met vier aparte hydromotoren aan de wielen, zorgt de continue 4-wielaandrijving voor uitstekende prestaties en regelbaarheid.

Hou er rekening mee dat de getoonde prijs exclusief BTW is en de machine wordt als basis (zonder aanbouwdelen) geleverd. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Luuk Verhoeven. Deze Knikmops KM 90 staat klaar om je volgende project naar een hoger niveau te tillen.

Vergelijkbare machines