• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sorma BSV-134 CF - VFFS Verticale verpakkingsmachine

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSorma
ModelBSV-134 CF - VFFS
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt

Omschrijving

Maak jouw landbouw- of tuinbouwproject efficiënter met de betrouwbare Sorma BSV-134 CF VFFS zakkenvulmachine. Deze verticale verpakkingsmachine heeft zo'n 1,4 miljoen verpakkingen geproduceerd en werkt met voorbedrukte folie. De machine is ontworpen voor langdurige, onderbrekingsvrije werking, waardoor je qua productiviteit niet inlevert.

Deze machine heeft een afvoerband en een uitlaat voor zakken aan de voorzijde voor extra gebruiksgemak. Met een capaciteit van tussen 20 tot 35 verpakkingen per minuut, is het een perfecte aanvulling op je bedrijfsproces. De zakken worden gesloten met een thermo-seal voor optimale bescherming van je producten. Let op, deze machine wordt geleverd zonder printer.

Bijzonder aan deze Sorma machine is dat het lang kan werken zonder frequent de net- of folierollen te wisselen: je kunt tot 7,5 uur doorgaan voordat je de netrol moet wisselen, en tot 3,5 uur met de folierol.

Dit is slechts één van de betrouwbare tweedehands land- en tuinbouwmachines die Duijndam Machines aanbiedt. Al 40 jaar zijn we leverancier van gebruikte, maar goed werkende machines. Ons deskundig personeel controleert alle machines voor aflevering en helpt je ook graag met transport. Voor meer informatie over deze machine of een volledige offerte, neem contact met ons op via de website of geef ons even een belletje.