• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TOYOTA 7FG25 2,5 ton lpg heftruck FULL OPTIONS

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

21.126 uur

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model2,5 ton lpg heftruck FULL OPTIONS
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt
Draaiuren21.126 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een veelzijdige, robuuste heftruck? Neem dan eens een kijkje naar deze TOYOTA 42-7FGF25. Aangedreven door Lpg, is deze heftruck uitgerust met een indrukwekkend scala aan opties, en biedt een krachtige, betrouwbare prestatie die je kunt vertrouwen.

Topspecificaties zijn onder meer een triplomast, freelift en side-shift, waardoor deze heftruck de ideale keuze is voor veeleisende bewerkingen. Met de vorkenspreider en lange vorken, biedt deze machine een veelzijdige werking die kan omgaan met een breed scala aan ladingen. Het heeft ook een automaat en stuurbekrachtiging voor soepel en gemakkelijk manoeuvreren.

Deze machine heeft een hefhoogte van 4,7 meter, en een doorrijhoogte van 2,1 meter. De heftruck is tevens een 'containertruck' waardoor hij gemakkelijk in standaard vrachtcontainers past. De hefcapaciteit bedraagt 2500 kg, wat betekent dat deze heftruck zware lasten met gemak kan hanteren.

Houd er rekening mee dat de Lpg fles niet is inbegrepen bij deze aankoop. Bij interesse kun je telefonisch contact opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Als bedrijf zijn wij gericht op de zakelijke markt en bieden we onze machines aan tegen handelsprijzen in AS-IS conditie zonder enige vorm van garantie. Wij doen ons best om je van de juiste informatie te voorzien, maar er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website.

Ontdek meer van onze machines op de website. Houd er rekening mee dat we alleen op afspraak geopend zijn. Met de TOYOTA 42-7FGF25 krijg je een betrouwbaar en stevige heftruck die klaar is om elke klus aan te pakken.