• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

NOOTEBOOM ASDS-48-02V3 Uitschuif semi dieplader met Kleppen

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNooteboom
ModelASDS-48-02V3 Uitschuif semi dieplader met Kleppen
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Wil je je vrachtwagenpark uitbreiden of ben je gewoon op zoek naar een betrouwbare semi-dieplader? Dan is deze Nooteboom ASDS-48-02V de perfecte aanvulling voor jou. Dit 2012-model heeft al heel wat kilometers ervaren, en heeft nog steeds veel te geven.

De dieplader is recent nagekeken en is voorzien van een Nederlandse registratie en een nieuwe APK die geldig is tot 27-07-2025. De dieplader is uitschuifbaar tot ongeveer 6 meter lange, ideaal voor alle soorten ladingen. Bovendien is hij naloop gestuurd en beschikt hij over luchtvering, wat zorgt voor een soepel en stabiel rijgedrag.

De oprijkleppen zijn hydraulisch vouwbaar en in breedte verstelbaar, met een totale lengte van circa 5 meter. Ze kunnen links en rechts bediend worden. Dit alles wordt aangedreven door een eigen hydro-pomp die aangesloten kan worden via een NATO-stekker.

De dieplader is ontworpen met een focus op flexibiliteit en functionaliteit. Zo beschikt hij over verbreders, vaste zetogen, een tussendek en ronggaten met diverse rongen. Hij heeft een traanplaat laadvloer, en kan een max massa aan van 45000 kg met een laadvermogen van 33160 kg.

Met drie 9 ton SAF-assen en een breedte van 2,54 meter is deze semi-dieplader niet alleen stevig, maar ook wendbaar en makkelijk te manoeuvreren. Dit is de Nooteboom ASDS-48-02V dieplader die voldoet aan al jouw zware transportbehoeften.